Nieuwe natuurlijke manier van opbaren


oe en waar u afscheid neemt van uw dierbare is een zeer persoonlijke keuze en wordt bepaald door de dierbare zelf. Opbaren kan thuis in de vertrouwde omgeving zodat u op elk gewenst moment van de dag bij uw dierbare kunt zijn. Maar het is ook mogelijk om de overledene in één van onze afscheidskamers op te baren. In de dagen voor de uitvaart kunt u uw dierbare op ieder moment bezoeken en de afscheidskamer wordt persoonlijk gemaakt met bijvoorbeeld bloemen, muziek, foto’s of een geurbeleving.

Op het gebied van opbaren is er recent een nieuwe ontwikkeling geweest waarover wij u graag willen informeren.

Het is vanaf nu namelijk ook mogelijk om te kiezen voor een volledig natuurlijke en biologische manier van opbaren. Wij bieden deze optie bij Arléne nu ook aan als mogelijkheid.

opbaren dierbare

100% natuurlijk en duurzaam


et belangrijkste bij opbaren is dat uw dierbare voor u zo mooi en natuurlijk mogelijk behouden blijft waardoor u op een respectvolle manier afscheid kunt nemen. De nieuwe opbaarmethode zorgt hiervoor met als grote voordeel dat het product volledig biologische afbreekbaar is. Ook het aangezicht én de temperatuur van de overledene blijft normaal, in tegenstelling tot bij de tot nu toe veel gebruikte koelplaat waarbij de lichaamstemperatuur van de overledene sterk daalt. Ook hoeft de overledene, zoals bij Thanatopraxie, niet gebalsemd te worden en blijft dus heel natuurlijk aanvoelen. Het middel werkt door middel van actieve koolstof en klei, precies zoals de Egyptenaren in vroegere tijden al hun overledenen opbaarden.

Onze uitvaartleidsters staan u bij in het maken van keuzes en kunnen u adviseren over de mogelijkheden.

Neem bij vragen gerust contact met ons op.